Naturalsin kosteuttava ja luonnonmukainen aurinkorasva, suojakerroin 15

17,90 

Naturalsin luonnonmukainen aurinkorasva suojaa ihoasi auringon haitallisilta UVA ja UVB -säteiltä. Naturals SPF15 aurinkosuoja kosteuttaa ihoa ja imeytyy ihoon hyvin. Sen tuoksu on miellyttävän kevyt.

Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Varasto loppu

Naturalsin luonnonmukainen aurinkorasva auttaa suojaamaan ihoa luonnollisesti auringon haitallisilta UVA ja UVB -säteiltä. Aurinkorasva imeytyy hyvin ihoon ja sillä on kosteuttava vaikutus. Sen tuoksu on miellyttävän kevyt. Tuote on ympäristöystävällinen, 100 % luonnonmukainen ja biohajoava. Se ei sisällä synteettisiä nanomateriaaleja. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Tuote ei myöskään tuhoa koralleja, joka on yleinen ongelma etelän lomakohteissa. Useissa peruslaatuisissa aurinkorasvoissa käytetään kemikaaleja, jotka liuetessaan mereen hajottavat koralliriuttoja. Aurinkorasvaa liukenee niin meressä uidessa kuin suihkunkin jälkeen viemäriverkoston kautta. Aurinkorasvoja liukenee meriin jopa 14 000 tonnia vuosittain.

Naturalsin toiminta perustuu fysikaaliseen suodattimeen – rasvassa on pienenpieniä kiteitä, jotka heijastavat auringosta tulevat säteet pois kehosta. Aktiivisina suoja-aineina ovat sinkkidioksidi ja titaanioksidi, jotka on yhdistetty ihoa hoitaviin ja kosteuttaviin kasveihin: aloe veraan*, kookosöljyyn, glyseriiniin, auringonkukkaöljyyn, ruusuöljyyn*, greipinsiemenöljyyn*, kurkku-uutteeseen *ja vihreätee-uutteeseen*.

*luomulaatuinen

Aurinkorasvan toiminta

Aurinkorasvan tarkoituksena on suojata kehoa haitalliselta UVA- ja UVB-säteilyltä. UVA-säteily tunkeutuu ihon alle ja aiheuttaa ihon ikääntymistä ja pigmentin ruskettumista. UVB-säteily puolestaan pysähtyy ihon pintakerroksiin ja aiheuttaa ihon palamista. Molemmat näistä säteilytyypeistä aiheuttavat suurina määrinä ihosyöpää, joten säteilyltä on suojauduttava. Euroopan unioni säätelee aurinkosuojan minimitasoja: UVA-suojan on oltava 1/3 aurinkorasvan UVB-suojasta.

Aurinkorasva ei estä ihon ruskettumista, sillä oli rasvaa sitten minkälainen kerros tahansa iholla, niin aina osa säteilystä pääsee suojakerroksen läpi – suojan tarkoituksena on hidastaa ruskettumista. Se ei myöskään estä D-vitamiinin imeytymistä: vitamiinivaraston täydentämiseen riittää vartti auringossa oloa kolmena päivänä viikossa.

Koska aurinkosuojaa pitää käyttää?

Moni ottaa aurinkorasvan käyttöön fiiliksen mukaan – päivien venyessä pitemmiksi tuubit kaivetaan esiin talvivarastosta tai haetaan uusi purkki kaupasta. Tähän on kuitenkin myös tieteellinen lähestymistapa: UV-indeksin noustessa yli kolmen iho on suojattava riittävällä rasvakerroksella. Suomessa tämä taso saavutetaan yleensä toukokuun alussa. Suomessa korkeimmat UV-indeksitasot ovat kuuden luokkaa, mutta etelän lomakohteissa tämä taso saattaa nousta jopa neljääntoista! UV-indeksin sijaan voi käyttää myös hieman helpompaa peukalosääntöä: kun varjon pituus on alle 1,5 kertainen omaan pituuteen nähden, niin aurinkosuoja pitää ottaa käyttöön.

Rasvan levittäminen

Aurinkorasvaa on levitettävä riittävästi – aurinkosuojan teho laskee sitä pienemmäksi, mitä vähemmän rasvaa käytetään testiolosuhteisiin nähden. Käytä siis rasvaa riittävästi, mutta tässäkään ei tarvitse mennä liiallisuuksiin.

Muista rasvata jokainen kohta kehossasi! Monelle on varmasti tuttuja laikuttaiset palojäljet kehossa, kun rasvaa on jäänyt levittämättä johonkin kohtaan. Ihon palaminen altistaa ihosyövälle ja vanhentaa ihoa, joten rasvan levittämisen kanssa kannattaa olla tarkkana.

Muut aurinkotuotteet

Aurinkorasvan lisäksi löydät valikoimastamme myös luonnonmukaista after sun -voidetta sekä aurinkosuojalla varustettua huulivoidetta.

Pakkaus

100 ml (hyväksytty käsimatkatavarakoko lentokoneisiin)

INCI-lista

Active: Titanium Dioxide 5.0% Zinc Oxide 2.0% Other: Organic Aloe (Vera) Barbadensis Leaf Juice Extract, Natural Fractionated Coconut Oil, Glyceryl Monostearate, Glycerin, Sorbitan Ester, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Organic Rosa Canina (Rose Hips) Fruit Oil, Organic Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Organic Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Organic Camellia Sinesis (Green Tea) Leaf Extract, Leucidal, Sclerolium Gum, Natural Fragrance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naturalsin kosteuttava ja luonnonmukainen aurinkorasva, suojakerroin 15”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *