Naturalsin kosteuttava luonnollinen huulivoide, suojakerroin 15

7,90 

Naturalsin luonnollinen huulivoide uojaa huulia auringon kuivattavilta ja vanhentavilta säteiltä. Sen suojakerroin on 15. Naturalsin huulirasvan ainutlaatuinen koostumus tekee siitä must have -tuotteen ympäri vuoden. Se hoitaa ja syväkosteuttaa kuivia huulia ja antaa hyvän suojan myös talven kylmyyttä vastaan.

Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Varasto loppu

Naturalsin luonnollinen huulivoide suojaa huulia auringon kuivattavilta ja vanhentavilta säteiltä. Sen suojakerroin on 15. Naturalsin huulirasvan ainutlaatuinen koostumus tekee siitä must have -tuotteen ympäri vuoden. Se hoitaa ja syväkosteuttaa kuivia huulia ja antaa hyvän suojan myös talven kylmyyttä vastaan.

Naturalsin luonnollinen huulivoide on ympäristöystävällinen (ei myöskään tuhoa koralleja), 100 % luonnollinen ja biohajoava. Se ei sisällä synteettisia nanomateriaaleja.

Pakkaus

10 g

INCI-lista

Active: Zinc Oxide 3.5% Other: Organic Calendula, Organic Comfrey, Organic Lavender, Organic Plantain and Organic Yarrow infused in Organic Extra Virgin Olive Oil with Organic Beeswax, Organic Essential Oils of Lemon, Orange, Lavender and Peppermint, Non GMO vitamin E

Saatat myös pitää...

  • RimitaGOLD arganöljy 50 ml

    24,90 

    Ylellinen RimitaGOLD-arganöljy on luomuviljellyistä arganhedelmien kivistä kylmäpuristettu ravitseva ihonhoitoöljy. Tuote sisältää vain ensimmäisestä kylmäpuristuksesta (neitsytöljy) saatavaa 100%:sta öljyä. Tämän vuoksi se on ainutlaatuisen tehokas ihonhoidossa. Tämä huippulaatuinen luonnonöljy imeytyy ihoon hyvin jättämättä tahmeaa pintaa ihoon. RimitaGOLD on täysin tuoksuton ja lisäaineeton. Se on myös testatusti turvallinen ja puhdas ihonhoitoöljy.

    Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naturalsin kosteuttava luonnollinen huulivoide, suojakerroin 15”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *