Ale!

Naturalsin kosteuttava luonnollinen huulivoide, suojakerroin 15

7,90  5,90 

Naturalsin luonnollinen huulivoide uojaa huulia auringon kuivattavilta ja vanhentavilta säteiltä. Sen suojakerroin on 15. Naturalsin huulirasvan ainutlaatuinen koostumus tekee siitä must have -tuotteen ympäri vuoden. Se hoitaa ja syväkosteuttaa kuivia huulia ja antaa hyvän suojan myös talven kylmyyttä vastaan.

Toimituskulut: 5,9€. Ilmainen toimitus yli 40 euron tilauksiin!

Naturalsin luonnollinen huulivoide suojaa huulia auringon kuivattavilta ja vanhentavilta säteiltä. Sen suojakerroin on 15. Naturalsin huulirasvan ainutlaatuinen koostumus tekee siitä must have -tuotteen ympäri vuoden. Se hoitaa ja syväkosteuttaa kuivia huulia ja antaa hyvän suojan myös talven kylmyyttä vastaan.

Naturalsin luonnollinen huulivoide on ympäristöystävällinen (ei myöskään tuhoa koralleja), 100 % luonnollinen ja biohajoava. Se ei sisällä synteettisia nanomateriaaleja.

Pakkaus

10 g

INCI-lista

Active: Zinc Oxide 3.5% Other: Organic Calendula, Organic Comfrey, Organic Lavender, Organic Plantain and Organic Yarrow infused in Organic Extra Virgin Olive Oil with Organic Beeswax, Organic Essential Oils of Lemon, Orange, Lavender and Peppermint, Non GMO vitamin E

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naturalsin kosteuttava luonnollinen huulivoide, suojakerroin 15”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *