RimitaGOLD arganöljy 50 ml

(5 arvostelua)

24,90 

RimitaGOLD-arganöljy on luomuviljellyistä arganhedelmien kivistä kylmäpuristettu ravitseva ihonhoitoöljy.

Tuote sisältää vain ensimmäisestä kylmäpuristuksesta (neitsytöljy) saatavaa 100%:sta öljyä, minkä takia tämä arganöljy imeytyy poikkeuksellisen hyvin eikä tuoksu miltään.

RimitaGOLD on tuoksuton ja lisäaineeton. Se pullotetaan ja testataan Suomessa, laboratorio-olosuhteissa. Siksi se on testatusti turvallinen ja puhdas ihonhoitoöljy.

Eettinen valinta. Tämä on se öljy, joka monella jää ihonhoitotuotteiden ytimeen.

Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

RimiGold yllättää monet tottuneetkin arganin käyttäjät olemalla niin tuoksuton ja hyvin imeytyvä. Se johtuu täysin siitä, että tuote sisältää vain ja ainoastaan 100% neitsytarganöljyä.

Argan on loistava valinta yleisöljyksi kotiin. Se sopii kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Se on myös testatusti turvallinen ja puhdas ihonhoitoöljy.

Suosittelemme RimitaGOLDia käytettäväksi ihoseerumina tai päivä- ja yövoiteena kasvojen, kaulan ja dekolteen alueilla sekä silmänympärysvoiteena. Se toimii myös erinomaisesti silmämeikin poistoaineena.

Onko RimitaGold arganöljy luomulaatuinen?

Kyllä, tuote sisältää ainoastaan 100% luomulaatuista neitsytarganöljyä. Arganhedelmät, joiden kivistä öljy puristetaan, poimitaan käsin. RimitaGold on myös eettinen valinta, koska tuemme berberinaisten arkea maksamalla lisäkorvausta arganhedelmien poiminnasta.

Sopiiko arganöljy hiuksille?

Kyllä sopii. Puhdasta öljyä voi käyttää sekä latvoille, että päänahan hoitoon. RimitaGoldista saa myös erinomaisen hoitavan hiusmaskin, jossa arganöljy levitetään kaikkialle hiuksiin ja päänahkaan ja annetaan sen vaikuttaa noin 20min, jonka jälkeen se pestään pois. Hoitoa voi tehostaa käymällä saunassa.

Sopiiko RimitaGold sekä miehille että naisille?

Sopii, koska RimitaGold-arganöljy on tuoksuton, eikä sisällä mitään lisäaineita. Puhdas tuote sopii hyvin myös nuoremmalle sukupolvelle.

Mihin arganin teho perustuu?

RimitaGOLDin sisältämät e-vitamiini ja antioksidantit vahvistavat ihon kimmoisuutta ja hidastavat ikääntymisen vaikutuksia iholla. Se sisältää myös runsaasti omega-rasvahappoja, jotka tasapainottavat ihon talirauhasten toimintaa. Kuivalla iholla se aktivoi talirauhasia parantaen ihon luonnollista rasvatasapainoa. Rasvaisen ihon hoidossa RimitaGOLD taas rauhoittaa yliaktiivisia talirauhasia. Eli suosittelemme RimitaGOLD arganöljyä myös rasvaisen ihon hoitoon.

 

Arganöljyn monet käyttökohteet

Monikäyttöistä RimitaGoldia voi käyttää myös yövoiteena kasvoille sekä kaulan ja dekolteen alueelle. Marokon ihmettä voi käyttää myös silmänympärysvoiteena. Hyväksi koettuja käyttökohteita ovat myös kuivat kantapäät ja kyynärpäät. Kosteuttava vaikutus auttaa myös kuiviin ja tulehtuneisiin kynsinauhoihin.

Öljystä voi löytyä apu myös kuiville hiuksille ja päänahalle. Esimerkiksi huonokuntoisia latvoja voi auttaa pieni määrä argania. Erityispiirteenä hyvälaatuisella arganöljyllä on sen nopea vaikutus käyttökohteesta riippumatta. Parranajon jälkeen (kyllä – RimitaGOLD on myös miesten tuote) esimerkiksi kaulan alue ärtyy useilla miehillä ja alkaa punoittaa. Tuotteen käyttö aftershavena auttaa tähän ongelmaan.

Erityisesti talvella, kun ilma ja sen myötä iho kuivaa, RimitaGOLD toimii hyvänä ihon kosteuttajana. Öljyä voi käyttää päivittäin, ihon rasvaisuutta tarkkaillen. Mikäli kasvojen iho alkaa rasvoittua liikaa, on hyvä pitää päivän tai kahden tauko, jotta E-vitamiinista ei kehity ylimääräisiä radikaaleja. Arganöljy ei ole halvin mahdollinen ihon kosteuttaja markkinoilla, joten kaikki eivät välttämättä halua suuria ihoalueita, kuten selkää rasvata sillä, mutta näin halutessaan öljy toimii suurilla alueilla ihan kuten pienemmilläkin erityisalueilla.

Kesällä argan toimii hyvin aftersunina, koska sen sisältämät antioksidantit pitävät liiallisesta auringolle altistumisesta syntyvät radikaalit kurissa. Öljy vähentää punoitusta ja estää auringon aiheuttamaa ihon ennenaikaista vanhenemista. Auringossa palanut ihohan on ihan oikea palovamma.

Kuten ihmisille, RimitaGOLD toimii yhtä lailla myös ihmisen parhaalle ystävälle. Esimerkiksi koirillakin voi iho kuivaa ja alkaa hilseillä kuivalla kelillä. Kokemuksia on saatu esimerkiksi koiran kuivien korvien kutinan loppumisesta arganöljyn avulla.

Arganöljy ei ihonhoitotuotteena ole hintahaitarin halvimmasta päästä, mutta oikealla hinta-laatusuhteella ehdottomasti hintansa arvoinen. Apua voi löytyä yllättävänkin vaikeisiin iho-ongelmiin. Kuuman Marokon auringon alla kasvaneen arganin antimet ovat todellakin kokemisen arvoinen asia.

Arganin valmistus

Arganöljy valmistetaan Marokossa ja Algeriassa vain noin 8000 neliökilometrin kokoisella alueella kasvavien arganpuiden hedelmistä (öljy ei siis tule arganpähkinöistä, kuten toisinaan virheellisesti luullaan, joten tuote sopii myös pähkinäallergiasta kärsiville). Paikalliset käyttävät öljyä myös ruoanlaitossa, joten tämä kertoo hyvin raaka-aineen puhtaudesta.

Tuotteemme on korkeinta mahdollista laatua, sillä käytämme arganhedelmien prosessointiin kylmäpuristusmenetelmää, jolloin öljyn hoitavat ainesosat saadaan mahdollisimman hyvin talteen. Käytämme lisäksi vain ensimmäisestä puristuksesta saatua öljyä, joka tunnetaan paremmin neitsytöljynä. Neitsytlaatuisena öljy imeytyy huomattavasti paremmin kuin myöhäisemmässä vaiheessa prosessia puristetut, huonompilaatuiset öljyt. Valmistusprosessi on tärkeimpiä tekijöitä arganöljyn hinta-laatusuhteessa. Huonommilla menetelmillä öljyn hyviä ominaisuuksia voidaan menettää.

Ihmeöljyn ainekset – E-vitamiini, antioksidantit ja omega-rasvahapot

Arganöljy sisältää paljon e-vitamiinia, joka rauhoittaa ärtynyttä, kutisevaa tai jopa tulehtunutta ihoa. Tämän takia tuote toimii hyvin kasvoille tai intiimialueelle esimerkiksi sheivauksen tai parranajon jälkeen. Mikäli öljy on puhdasta, rauhoittava vaikutus tuntuu välittömästi. E-vitamiinin ansiosta tuote auttaa myös kuivaa tai hilseilevää ihoa. Parhaimmillaan sillä voidaan jopa lievittää palovammoja ja nopeuttaa arpien parantumista.

Runsaan E-vitamiinipitoisuuden johdosta tuote sisältää paljon antioksidantteja sekä omega-rasvahappoja. Antioksidantit ja E-vitamiini paitsi vahvistavat ihon kimmoisuutta, myös hidastavat ikääntymisen vaikutuksia iholla. Samoista syistä öljy toimii myös ehkäisevästi raskausarpia vastaan.

Omega-3-rasvahappojen puute voi ihmisillä ilmetä hilseilevänä ja pahimmillaan tulehtuneena ihona. Omega-6-rasvahappojen puute puolestaan voi ilmetä ihon kuivumisena, hilseilynä ja pahimmillaan ekseemisenä ihotulehduksena. Arganöljy auttaa näihin ongelmiin.

Omega-rasvahapot tasapainottavat talirauhasten toimintaa, mikä tasapainottaa ihon rasvatasapainoa. Tämän takia arganöljy soveltuu poikkeuksellisesti öljynä myös rasvaiselle iholle erittäin hyvin.

 

Usein kysytyt kysymykset

Onko RimitaGold arganöljy luomulaatuinen?

Kyllä, tuote sisältää ainoastaan 100% luomulaatuista neitsytarganöljyä. Arganhedelmät, joiden kivistä öljy puristetaan, poimitaan käsin. RimitaGold on myös eettinen valinta, koska tuemme berberinaisten arkea maksamalla lisäkorvausta arganhedelmien poiminnasta.

Sopiiko arganöljy hiuksille?

Kyllä sopii. Puhdasta öljyä voi käyttää sekä latvoille, että päänahan hoitoon. RimitaGoldista saa myös erinomaisen hoitavan hiusmaskin, jossa arganöljy levitetään kaikkialle hiuksiin ja päänahkaan ja annetaan sen vaikuttaa noin 20min, jonka jälkeen se pestään pois. Hoitoa voi tehostaa käymällä saunassa.

Sopiiko RimitaGold sekä miehille että naisille?

Sopii, koska RimitaGold-arganöljy on tuoksuton. Siihen ei ole lisätty mitään lisäaineita ja öljy on ensimmäisestä kylmäpuristuksesta. Miehille tuote sopii erinomaisen hyvin esimerkiksi rauhoittavaksi aftershaveksi.

Package

Dark 50 ml glass bottle

INCI-lista

Argania spinosa kernel oil

Saatat myös pitää...

 • RimitaTriple – kasvovoide 50 ml

  33,90 

  Luomulaatuinen RimitaTriple on syväkosteuttava anti-aging kasvovoide.

  Siinä yhdistyy ainutlaatuisen hoitava suomalainen tyrnimarja muihin luomulaatuisiin ainesosiin, joita ovat rosmariiniuute, kylmäpuristettu arganöljy sekä e-vitamiini.

  Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!
 • RimitaTriple – kasvovesi 100 ml

  13,00 

  Luonnollinen RimitaTriple on kosteuttava kasvovesi, joka viimeistelee ihosi puhdistuksen. Se sisältää hoitavaa tyrnimarjaa, piharatamoa ja siankärsämöä, jotka tulevat puhtaasta Suomen luonnosta.

  Raikas suihke jättää kasvoille freshin ja energisen tunteen.

  Kasvovesi on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa. Se kosteuttaa ihoa ja lisää näin ihon kimmoisuutta sekä valmistaa ihon ottamaan vastaan hoitavan kasvovoiteen.

  Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!
 • RimitaTriple – puhdistusvaahto 100 ml

  13,00 

  RimitaTriple on täysin luonnonmukainen puhdistusvaahto, joka ei kuivata ihoa.

  RimitaTriple puhdistusvaahto sisältää ihoa hoitavia ja puhdistavia tyrnimarjaa, piharatamoa ja siankärsämöä, jotka tulevat puhtaasta Suomen luonnosta. Pohjoisen vaativissa olosuhteissa kasvanut tyrni sisältää runsaasti ihoa korjaavia ja suojaavia rasvahappoja, E-vitamiinia ja antioksidantteja.

  Olemme myös hyödyntäneet ikiaikaista suomalaista yrttiosaamista: RimitaTriple puhdistusvaahdossa on tyrnin lisäksi myös piharatamoa ja siankärsämöä.

  Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

5 arviota tuotteelle RimitaGOLD arganöljy 50 ml

 1. Irene

  Tämä on ihana ja todella monikäyttöinen tuote! Käytän tätä sekoitettuna kasvo- ja vartalovoiteeseen, hiusten kuivien latvojen hoitamiseen, sheivauksen jälkeen, kuiviin käsiin ja kynsinauhoihin sekä talviaikaan ihan vain pelkästäänkin kasvoille ja vartalolle. Plussaa myös siitä, että tämä öljy imeytyy todella nopeasti.

 2. Fani

  Erittäin hyvä tuote, jota olen käyttänyt erityisesti kuivien käsien ja jalkojen kosteutuksessa mutta muutenkin vartalon hoidossa.

 3. Auli

  Useita arganöljyjä käyttäneenä tämä on kyllä yksi parhaista! Imeytyvyys on hyvä. Toisissa arganöljyissä on öljyn tunkahtava ominaistuoksu, tässä ei. Tämä tuo eniten kuultoa iholle. Halvinhan tämä ei arganöljyistä ole, mutta yrityksen vastuullisuudesta, kotimaisesta työstä ja tuotteen laadusta mieluusti maksaa. Öljyä ei tarvitse kerralla paljoa. Iso suositus!

 4. Tuula Taskinen

  En ole kokeillut vielä tuotetta. Kuulostaa hyvältä kuitenkin.

 5. Hanna

  Todella laadukas ja monipuolinen öljy. Sopii sekä iholle, että hiuksille. Kampaajana rakastuin tuotteeseen ja löysin öljylle kivan käyttövinkin. Laitan yhden tipan öljyä latvoille ennen föönausta. Toimii! Hiuksista tulee pehmeät ja sileät. Poistaa sähköisyyttä eikä tahmaa. Iholle öljy sopii sellaisenaan tai vaikka yövoiteen sekaan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *