Solara ekologinen ja vegaani yleispuhdistusaine (nestemäinen tiiviste) 1L

8,90 

Solaran ekologinen yleispuhdistusaine tarjoaa loistavan vaihtoehdon kodin luonnonmukaiseen puhdistamiseen ja desinfiointiin. Kaaliin ja mäntyöljyyn pohjautuva luonnonmukainen yleispuhdistusaine sopii mm. parkettilattialle, keraamisille laatoille, kylpyhuoneeseen ja keittiöön.

Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Solaran luomulaatuinen ja vegaani yleispuhdistusaine on luonnonmukainen vaihtoehto kodin pintojen pesuun. Monipuolinen pesuaine soveltuu mm. parkettilattialle, keraamisille laatoille, kylpyhuoneeseen sekä keittiön puhdistukseen. Yleispuhdistusaine toimii myös loistavasti keittiölieden puhdistamiseen. Sisältää aktiivihappea, joka tappaa bakteereja puhdistettavilta pinnoilta.

Vaikuttavina aineina Solaran ekologisessa puhdistusaineessa ovat mm. mäntyöljy ja kaali. Luonnonmukainen yleispuhdistusaine puhdistaa tehokkaasti lian ja rasvan. Tuote sisältää aktiivihappea, joka desinfioi puhdistettavia pintoja Lopputulos on ihanan raikas ja puhdas, ilman ylimääräisiä kemikaaleja. Luonnonmukaisen yleispuhdistusaineen  pinta-aktiiviset aineet perustuvat italialaisiin kasveihin.

Luonnonmukainen pesuaine aina on loistava valinta myös esimerkiksi mökille tai veneelle, missä pesuvedet kulkeutuvat nopeammin luontoon kulkematta aina vedenpuhdistamon kautta. Myös paljut on hyvä pestä Solaran yleispuhdistusaineella, koska ei sisällä klooria ja pesuveden voi näin ollen laskea muuallekin kuin jätevesiputkeen. Luonto kiittää luonnollisten pesuaineiden käyttäjää.

Solaran yleispesuaine on ekosertifioitu ja vegaani. Tuote on myös dermatologisesti testattu. Yhden litran pakkaus on valmistettu biomuovista.

Pakkaus

1000 ml

INCI-lista

Vesi, Alkoholi, Caprylyl/Capryl Glucoside, CocoGlucoside, vetyperoksiidi, Canolamidopropyl Betaine*, Tetrasodium Iminodisuccinate, Citric Acid, mäntyöljy**, Limonene.
*italialaisesta sinapinsiemenöljystä **luomulaatuinen eteerinen öljy
Aurantium Dulcis Peel Oil**, Xanthan Gum, Limonene.
*italialaisesta sinapinsiemenöljystä **luomulaatuinen eteerinen öljy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solara ekologinen ja vegaani yleispuhdistusaine (nestemäinen tiiviste) 1L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *