Solara ekologinen ja vegaani yleispuhdistusaine (nestemäinen tiiviste) 1L

8,90 

Solaran ekologinen yleispuhdistusaine tarjoaa loistavan vaihtoehdon kodin luonnonmukaiseen puhdistamiseen ja desinfiointiin. Kaaliin ja mäntyöljyyn pohjautuva luonnonmukainen yleispuhdistusaine sopii mm. parkettilattialle, keraamisille laatoille, kylpyhuoneeseen ja keittiöön.

Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 40 euron tilauksiin!

Solaran luomulaatuinen ja vegaani yleispuhdistusaine on luonnonmukainen vaihtoehto kodin pintojen pesuun. Pesuaine soveltuu mm. parkettilattialle, keraamisille laatoille, kylpyhuoneeseen sekä keittiön puhdistukseen. Yleispuhdistusaine toimii myös loistavasti keittiölieden puhdistamiseen.

Vaikuttavina aineina Solaran ekologisessa puhdistusaineessa ovat mm. mäntyöljy ja kaali. Luonnonmukainen yleispuhdistusaine puhdistaa tehokkaasti lian ja rasvan sekä desinfioi samalla pestäviä pintoja. Tuote sisältää aktiivihappea. Lopputulos on ihanan raikas ja puhdas, ilman ylimääräisiä kemikaaleja. Luonnonmukaisen yleispuhdistusaineen  pinta-aktiiviset aineet perustuvat italialaisiin kasveihin.

Luonnonmukainen pesuaine aina on loistava valinta myös esimerkiksi mökille tai veneelle, missä pesuvedet kulkeutuvat nopeammin luontoon kulkematta aina vedenpuhdistamon kautta. Myös paljut on hyvä pestä Solaran yleispuhdistusaineella, koska ei sisällä klooria ja pesuveden voi näin ollen laskea muuallekin kuin jätevesiputkeen. Luonto kiittää luonnollisten pesuaineiden käyttäjää.

Solaran astianpesuaine on ekosertifioitu ja vegaani. Tuote on myös dermatologisesti testattu. Yhden litran pakkaus on valmistettu biomuovista.

Pakkaus

1000 ml

INCI-lista

Vesi, Alkoholi, Caprylyl/Capryl Glucoside, CocoGlucoside, vetyperoksiidi, Canolamidopropyl Betaine*, Tetrasodium Iminodisuccinate, Citric Acid, mäntyöljy**, Limonene.
*italialaisesta sinapinsiemenöljystä **luomulaatuinen eteerinen öljy
Aurantium Dulcis Peel Oil**, Xanthan Gum, Limonene.
*italialaisesta sinapinsiemenöljystä **luomulaatuinen eteerinen öljy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solara ekologinen ja vegaani yleispuhdistusaine (nestemäinen tiiviste) 1L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *