Solara ekologinen ja vegaani astianpesuaine 500 ML

9,90 

Solaran ekologinen, luonnonmukainen ja biohajoava astianpesuaine saa tehonsa oliiviuutteesta, kaalista ja pomeranssin eteerisestä öljystä. Oliiviuutteen takia pesuaine on todella hellävarainen käsille ja pomeranssin eteerinen öljy jättää astiat ihanan raikkaan puhtaiksi.

Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Solaran luomulaatuinen ja vegaani astianpesuaine on luonnonmukainen ratkaisu ekologiseksi pesuaineeksi käsin tiskaukseen. Pesuaine sisältää oliiviuutetta ja on käsille hellävarainen. Voit nähdä tuotteen hyödyn ensimmäisen tiskivuoron jälkeen käsistäsi, kun tiskivedessä onkin ollut vahvojen kemikaalien sijaan oliivia, kaalia ja pomeranssia – ei enää kuivuneita käsiä ja ihoon syöpyneitä kemikaaleja.

Tuote sisältää oliiviuutteen lisäksi kaalia ja pomeranssin eteeristä öljyä. Se toimii loistavasti rasvanpoistajana ja jättää astioista ihanan puhtaat rasittamatta luontoa turhaan kemikaaleilla. Tuote on biohajoava. Luonnon lisäksi myös elimistösi kiittää, kun mahdolliset tiskauksen jäljiltä astioihin jääneet pesuainejäämät ovat mahdollisimman luonnonmukaisia.

Maailman valtameriä pilaava mikromuoviongelma on läsnä myös Suomessa: Suomen Ympäristökeskus pitää mikromuoveja yhtenä uhkatekijänä omalle luonnollemme. Astianpesun yhteydessä huuhtoutuvat kemikaalit ovat yksi pieni tekijä tässä monimutkaisessa ongelmassa. Ekologista astianpesuainetta käyttämällä näytät omalta osaltasi esimerkkiä myös muille.

Tuote on loistava valinta myös esimerkiksi mökille tai veneelle, missä pesuvedet kulkeutuvat nopeammin luontoon kulkematta aina vedenpuhdistamon kautta. Luonnonmukaista astianpesuainetta käyttämällä säästät ympäristöämme perinteisten pesuaineiden sisältämiltä kemikaaleilta.

Vinkkejä tiskaukseen:

  • Veden lämpötilan on oltava riittävän korkea, jotta bakteerit kuolevat ja rasva irtoaa. Tämän vuoksi kannattaa käyttää kumihanskoja, vaikka Solaran pesuaine onkin hellävarainen käsille. Voit huoletta laskea kuumaa vettä, kun kätesi ovat suojatut.
  • Liota pinttynyttä likaa sisältävät ruokailuvälineet. Älä kuitenkaan liota puisia ruokailuvälineitä!
  • Pese ensin astiat, jotka ovat vähiten likaisia. Likaisimmat astiat ehtivät liota sillä välin.
  • Vältä veden turhaa valuttamista. Tämä lisää kustannuksia ja kasvattaa ympäristölle aiheutuvaa rasitusta. Laita pesun jälkeen astiat huuhteluveteen sen sijaan, että huuhtelisit niitä juoksevan veden alla.

Solaran ekologinen astianpesuaine on ekosertifioitu ja vegaani. Tuote on myös dermatologisesti testattu. Puolen litran pakkaus on valmistettu biomuovista.

Pakkaus

1000 ml

INCI-lista

Vesi, Sodium Cocoyl Sulfate (suola), Alkoholi, Canolamidopropyl Betaine*, Caprylyl/Capryl Glucoside, Hydrogen Peroxide, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil**, Xanthan Gum, Limonene.
*italialaisesta sinapinsiemenöljystä **luomulaatuinen eteerinen öljy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solara ekologinen ja vegaani astianpesuaine 500 ML”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *