Officina Naturae vegaani mintunmakuinen luomusuuvesi

11,50 

Luomulaatuinen ja ekosertifioitu suuvesi, joka torjuu plakin ja hammaskiven muodostumista ja jättää ihanan, fressin tunteen suuhun. 250 ml pakkaus.

Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Varasto loppu

Täysin luomulaatuinen ja vegaani suuvesi, joka jättää raikkaan tunteen suuhun sekä estää plakin ja hammaskiven muodostumista. Luomulaatuiset kasviperäiset ainesosat ovat tämän tehotuotteen aseet hammaskiveä ja plakkia vastaan.

Tämä mintunmakuinen luomusuuvesi sisältää eteerisiä öljyjä, jotka hoitavat suun herkkää ihoa.

Tuote ei sisällä väriaineita, klooriheksidiiniä tai triklosaania. Luomulaatuisen suuveden ehdoton etu on se, ettei se pahoja bakteeraja vastaan taistellessa tapa samalla hyviä bakteereja, kuten useat tavalliset suuvedet.

Officina Naturaen luomusuuvesi sopii hyvin tutkapariksi Officina Naturaen hammastahnan kanssa peilikaappiin. Makeutusaineena suuvedessä on käytetty steviaa.

Tuote on valmistettu Pohjois-Italiassa. Officina Naturaen arvot ovat hyvin yhdenmukaiset Rimita Greenin kanssa. Yritys panostaa ennen kaikkea tuotteiden laatuun, raaka-aineiden ensiluokkaiseen tasoon sekä ainesosien ja toimitusketjun läpinäkyvyyteen. Siksi päätimme ottaa tämänkin tuotteen valikoimaamme.

Pakkauskoko on 250ml.

Luonnonmukainen suuvesi raikastaa hengityksesi

Suuri osa ihmisistä ei tunnista itse pahaa hajua hengityksessään, vaikka ympärillä olijoille se tulisi selväksi jo ensimmäisellä hönkäyksellä. Pahanhajuinen hengitys on kiusallinen vaiva, josta moni ei uskalla huomauttaa konfliktin pelossa. Näin pahanhajuisesta hengityksestä kärsivä henkilö saattaa elää täysin tietämättömänä vaivastaan.

Kaikki eivät suinkaan kärsi pahanhajuisesta hengityksestä jatkuvasti, vaan hajua saattaa erittyä vain ajoittain. Tästä syystä suuvesi on hyvä ottaa päivittäiseksi tavaksi suuhygienian hoidossa. Officina Naturaen suuvesi on luonnonmukainen valmiste, joten et joudu miettimään erinäisten väriaineiden tai muiden myrkkyjen nielemistä. Voit purskutella suusi raikkaalla mintunmakuisella suuvedellä ja varmistaa varmasti raikkaan hengityksen päivästä toiseen.

Suuveden käyttö ei korvaa hampaidenpesua

Suuveden käyttäjän on tärkeä muistaa, että suuvesi ei yksinään riitä hammashygieniasta huolehtimiseen. Hampaat on pestävä mielellään kaksi kertaa päivässä ja hampaiden välit on puhdistettava hammaslangalla. Rimita Greenin valikoimista löytyy myös luonnonmukaista hammastahnaa ja hammastahnan levittämiseksi tyylikkäitä ekohammasharjoja.

INCI-lista

Aqua, Alcohol*, Mentha Arvensis Leaf Oil*, Xanthan Gum, Stevia Rebaudiana Extract, Limonene.

*da agricoltura biologica / *from organic farming

Pakkaus

250 ml

Saatat myös pitää...

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Officina Naturae vegaani mintunmakuinen luomusuuvesi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *