RimitaPrima Natural käsintehty oliiviöljysaippua (115g)

(2 arvostelua)

11,90 

Käsintehty RimitaPrima oliiviöljysaippua on täydellinen vaihtoehto sinulle, joka etsit lisäaineetonta, hoitavaa ja puhdistavaa luomusaippuaa. Me kutsumme RimitaPrimaa ihonhoitopalaksi, sillä sitähän se on!

Hajusteeton. Suurempi koko.

Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Luonnonmukainen oliiviöljysaippua on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat ekologisuutta ja tehokasta ihonhoitoa samassa paketissa. RimitaPrima on lisäaineeton, hoitava ja puhdistava saippua. Se on valmistettu luomukasvatetusta neitsytoliiviöljystä, joten sen ihoa hoitavat ja kosteuttavat ainesosat ovat vertaansa vailla. Saippuat ovat käsintehtyjä ja ne valmistetaan kylmäpuristusmenetelmällä – näin varmistetaan, ettei oliiviöljyn hoitavia ominaisuuksia tuhota korkealla prosessilämpötilalla. Jokainen saippua kypsyy 5 viikon ajan, joten voit unohtaa liukuhihnamenetelmällä valmistetut nestesaippuat. Kypsymisen ansiosta syntyvät ihoa hellästi hoivaavat ja puhdistavat RimitaPrimat, jotka sisältävät vain saippuoitunutta luomukasvatettua neitsytoliiviöljyä.

Oliiviöljysaippua kosteuttaa ja ravitsee ihoa

Perinteinen nestesaippua monesti kuivattaa ihoa poistamalla iholta kaiken rasvan – RimitaPriman vaikutus on oliiviöljyn ja luonnonmukaisen tuotesisällön ansiosta vastakkainen. Oliiviöljyn ihoa hoitava vaikutus johtuu sen vitamiinipitoisuudesta sekä hyvänlaatuisista rasvoista. Näiden ansiosta oliivisaippua kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä säilyttää ihon kimmoisuuden. Luonnonmukaisen koostumuksensa ansiosta siitä ei myöskään imeydy minkäänlaisia haitallisia kemikaaleja kehoon. Nestesaippuoissa käytetään usein ärsytystä aiheuttavia tensidejä, keinotekoisia puhdistusaineita ja turhia säilöntäaineita. Ilman näitä iho voi paremmin.

Palasaippua on riittoisaa

Kiinteän muodon ansiosta sen ekologisuus näkyy myös käytössä – palasaippua kuluu paljon hitaammin kuin nestesaippua, jota ruutataan usein tarpeettoman suuria määriä käsien pesun yhteydessä. Varsinkin lapsiperheissä nestesaippuan kyllästämä lavuaari on varmasti tuttu näky. Saippua kuluu vielä normaalia hitaammin, kun muistaa laittaa sen aina käytön jälkeen jollekin kuivalle alustalle. Parhaimpia säilytyspaikkoja ovat sellaiset, joiden pohjalle ei kerry vettä. Näin saippua saa reilusti lisää käyttöaikaa.

Oliiviöljysaippuan käyttö on todellinen ekoteko

RimitaPrima oliiviöljysaippuasta ei irtoa mikromuoveja, joten käsienpesun yhteydessä näitä ei kulkeudu vesistöihin. Mikromuovit ovat alle 5 mm:n kokoisia muovihiukkasia, joiden poisto vesistöistä on lähes mahdotonta niiden pienen koon vuoksi. Suomen ympäristökeskus pitää Ympäristön tila 2017 -tietopaketissa mikromuoveja yhtenä uhkatekijänä Suomen vesistöille. Raportin mukaan mikromuoveja päätyy vesistöihin muun muassa kosmetiikka- ja hygieniatuotteista. Myös useat nestesaippuat sisältävät mikromuoveja, joten käsienpesun yhteydessä näitä mikroskooppisen pieniä muovin palasia ajautuu vesistöihimme. Vesistöissä muovit päätyvät kalojen ruoaksi ja päätyvät näin myös ihmisten ruokaketjuun.

Meriin ja järviin päätyvä jäte ei ole suinkaan mikään pieni ongelma, vaan tutkijat ovat ennustaneet, että vuonna 2050 merissä odotetaan olevan enemmän muovia kuin kaloja, jos nykyinen trendi jatkuu. YK:n mukaan meriin päätyy joka vuosi yli kahdeksan miljoonaa tonnia muovia. Vaikka oliiviöljysaippuan käytöllä onkin vain häviävän pieni vaikutus tämän globaalin ongelman ratkaisemisessa, niin kaikki muutos lähtee liikkeelle ihmisten asenteista – pienillä arjen päätöksillä voi olla myös isoja vaikutuksia pitkän ajan kuluessa.

Käsintehty oliiviöljysaippuamme on myös pakattu ekologisesti. Muovisen pakkauksen sijaan saippua on luonnonmukaisessa ja kierrätyskelpoisessa paperikääreessä. Pakkaamiseen ei siis käytetä lainkaan hankalasti kierrätettävää muovia. Luonnomukainen pakkaustapa säästää luontoa myös kuljetuksissa, kun muovipakkaukset eivät vie turhaa tilaa.

RimitaPrima oliiviöljysaippuan käyttö on siis todellinen ekoteko!

Palasaippuan monta käyttötarkoitusta

RimitaPrima soveltuu luonnonmukaisen koostumuksensa vuoksi moneen muuhunkin tarkoitukseen. Mikä olisikaan luonnollisempaa, kuin oliiviöljyn käyttö hiuksiin ja kasvoille? Palasaippuana sen käyttö onnistuu helposti suihkun yhteydessä. Hiuksien ja kasvojen lisäksi voit pestä myös vaikka koko vartalosi oliiviöljysaippualla.

RimitaPrima on myös hyvä reissukaveri pienen kokonsa ansiosta. Lentokoneisiin voi viedä vain maksimissaan 100 ml:n kokoisia pakkauksia – RimitaPrima on kiinteässä muodossa, joten et joudu huolehtimaan nesterajoituksista. Voit käyttää samaa palaa koko kehosi pesemiseen, joten voit unohtaa pullot, purnukat ja minigrip-pussit kotiisi.

Palasaippua sopii hyvin myös retkeilijöiden ja veneilijöiden matkakaveriksi – pesun yhteydessä säästät luontoa ja vesistöä turhilta kemikaaleilta, kun valutatkin nestesaippuan sijaan oliiviöljyä retkikohteesi ympäristöön.

Onko sinulla omakohtaisia kokemuksia RimitaPrima oliiviöljysaippuan käytöstä? Kerro niistä tuotearvostelun yhteydessä!

Pakkaus

57 gramman pala

INCI-lista (RimitaPrima, hajusteeton)

Organic virgin olive oil, Destelled water*, Sodium hydroxide*

INCI-lista (RimitaPrima, eukalyptus)

Organic virgin olive oil, Destelled water*, Sodium hydroxide*, Essential oil eucalyptus globulus

INCI-lista (RimitaPrima, laventeli)

Organic virgin olive oil, Destelled water*, Sodium hydroxide*, Essential oil lavendula angustfolia

Saatat myös pitää...

2 arviota tuotteelle RimitaPrima Natural käsintehty oliiviöljysaippua (115g)

  1. Riitta

    En ole ennen tykännyt irtosaippuoista, koska ne kuivattavat ihoani, mutta tämä saippua yllätti. Se hoitaa ja kosteuttaa ihoani, eikä ihoni tunnu suihkun jälkeen kuivalta. Hento laventelin tuoksu on myös ihana lisä.

  2. Pentti

    Olen käyttänyt tätä saippuaa vartalon pesuun koko syksyn ajan ja ollut erittäin tyytyväinen! En ole aiemmin ajatellutkaan käyttäväni palasaippuaa suihkusaippuana. Aion käyttää tuotetta jatkossakin. Palasaippua on nestesaippuaa ekologisempi valinta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *