RimitaPrima Natural käsintehty oliiviöljysaippua (115g)

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 arvostelu)

11,90 

Käsintehty RimitaPrima oliiviöljysaippua on täydellinen vaihtoehto sinulle, joka etsit lisäaineetonta, hoitavaa ja puhdistavaa luomusaippuaa. Me kutsumme RimitaPrimaa ihonhoitopalaksi, sillä sitähän se on!

Hajusteeton. Suurempi koko.

Toimituskulut: 5,9€. Ilmainen toimitus yli 40 euron tilauksiin!

Luonnonmukainen oliiviöljysaippua on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat ekologisuutta ja tehokasta ihonhoitoa samassa paketissa. RimitaPrima on lisäaineetön, hoitava ja puhdistava saippua. Se on valmistettu luomukasvatetusta neitsytoliiviöljystä, joten sen ihoa hoitavat ja kosteuttavat ainesosat ovat vertaansa vailla. Saippuat ovat käsintehtyjä ja ne valmistetaan kylmämenetelmällä – näin varmistetaan, ettei oliiviöljyn hoitavia ominaisuuksia tuhota korkealla prosessilämpötilalla. Käsintehty oliiviöljysaippua on suomalaista käsityöosaamista parhaimmillaan. Jokainen saippua kypsyy 5 viikon ajan, joten voit unohtaa liukuhihnamenetelmällä valmistetut nestesaippuat. Kypsymisen ansiosta syntyvät ihoa hellästi hoivaavat ja puhdistavat RimitaPrimat, jotka sisältävät vain saippuoitunutta luomukasvatettua neitsytoliiviöljyä.

Perinteinen nestesaippua monesti kuivattaa ihoa – RimitaPriman vaikutus on oliiviöljyn ansiosta vastakkainen. Oliiviöljyn ihoa hoitava vaikutus johtuu sen vitamiinipitoisuudesta sekä hyvänlaatuisista rasvoista. Näiden ansiosta oliivisaippua kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä säilyttää ihon kimmoisuuden. Luonnonmukaisen koostumuksensa ansiosta siitä ei myöskään imeydy minkäänlaisia haitallisia kemikaaleja kehoon.

Kiinteän muodon ansiosta sen ekologisuus näkyy myös käytössä – palasaippua kuluu paljon hitaammin kuin nestesaippua, jota ruutataan usein tarpeettoman suuria määriä käsien pesun yhteydessä. Varsinkin lapsiperheissä nestesaippuan kyllästämä lavuaari on varmasti tuttu näky. Saippua kuluu vielä normaalia hitaammin, kun muistaa laittaa sen aina käytön jälkeen jollekin kuivalle alustalle. Parhaimpia säilytyspaikkoja ovat sellaiset, joiden pohjalle ei kerry vettä. Näin saippua saa reilusti lisää käyttöaikaa.

RimitaPrima oliiviöljysaippuasta ei myöskään irtoa mikromuoveja, joten käsienpesun yhteydessä näitä ei kulkeudu vesistöihin. Mikromuovit ovat alle 5 mm:n kokoisia muovihiukkasia, joiden poisto vesistöistä on lähes mahdotonta niiden pienen koon vuoksi. Suomen ympäristökeskus pitää Ympäristön tila 2017 -tietopaketissa mikromuoveja yhtenä uhkatekijänä Suomen vesistöille. Raportin mukaan mikromuoveja päätyy vesistöihin muun muassa kosmetiikka- ja hygieniatuotteista. Käsintehty oliiviöljysaippuamme on myös pakattu ekologisesti. Muovisen pakkauksen sijaan saippua on luonnonmukaisessa paperikääreessä. RimitaPriman käyttö on siis todellinen ekoteko!

Oliiviöljyä hiuksiin, kasvoille ja vartalolle

RimitaPrima soveltuu luonnonmukaisen koostumuksensa vuoksi moneen muuhunkin tarkoitukseen. Mikä olisikaan luonnollisempaa, kuin oliiviöljyn käyttö hiuksiin ja kasvoille? Palasaippuana sen käyttö onnistuu helposti suihkun yhteydessä. Hiuksien ja kasvojen lisäksi voit pestä myös vaikka koko vartalosi oliiviöljysaippualla.

Pakkaus

57 gramman pala

INCI-lista (RimitaPrima, hajusteeton)

Organic virgin olive oil, Destelled water*, Sodium hydroxide*

INCI-lista (RimitaPrima, eukalyptus)

Organic virgin olive oil, Destelled water*, Sodium hydroxide*, Essential oil eucalyptus globulus

INCI-lista (RimitaPrima, laventeli)

Organic virgin olive oil, Destelled water*, Sodium hydroxide*, Essential oil lavendula angustfolia

1 arvio tuotteelle RimitaPrima Natural käsintehty oliiviöljysaippua (115g)

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Riitta

    En ole ennen tykännyt irtosaippuoista, koska ne kuivattavat ihoani, mutta tämä saippua yllätti. Se hoitaa ja kosteuttaa ihoani, eikä ihoni tunnu suihkun jälkeen kuivalta. Hento laventelin tuoksu on myös ihana lisä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *