Rimita Triple kasvovoide 50ml+ puhdistusvaahto 100ml + kasvovesi 100ml

59,90 

Samassa paketissa Rimita Triple kasvovoide (50 ml), puhdistusvaahto (100 ml) ja kasvovesi (100 ml). TriplaTriple puhdistaa, kosteuttaa ja pitää kasvosi eloisan nuorina. Näiden kolmen tuotteen yhdistelmällä taklaat koko ihonhoitoketjun tehokkaasti, luonnonmukaisesti ja hellävaraisesti – tyrnin, siankärsämön ja piharatamon avulla.

Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Samassa paketissa Rimita Triple kasvovoide (50 ml), puhdistusvaahto (100 ml) ja kasvovesi (100 ml).

Koko kasvojen ihonhoito yhdessä paketissa. Aloita hoitorutiini puhdistamalla kasvot RimitaTriple pudhistusvaahdolla. Puhdistusvaahtomme luonnonmukaiset ainesosat tulevat raikkaasta Suomen luonnosta ja poistavat lian sekä talin ihonhuokosista. Jatka suihkuttamalla kevyesti kasvoille RimitaTriple kasvovettä, jonka antibakteeriset ainesosat piharatamo ja siänkärsämö puhdistavat kasvojesi ihon ja valmistavat sen ottamaan vastaan anti-aging voiteen hoitavat ainesosat. Viimeistele ihosi huolto syväkosteuttavalla RimitaTriple anti-aging voiteella. Perämeren karuilla rannoilla kasvaneesta tyrnistä on uutettu parhaat antioksidantit ja vitamiinit lisäämään ihosi kimmoisuutta.

RimitaTriple -sarja on kehitetty ja valmistettu Suomessa, alusta loppuun. Tuotteet on valmistettu sataprosenttisesti luonnonmukaisista raaka-aineista. Tämä trio toimii todella loistavasti yhdessä, todellinen luonnollisen ihonhoidon Tupu, Hupu ja Lupu -ketju.

Tarkemmat tiedot tuotteista, mukaan lukien INCI-listat löytyvät täältä:

RimitaTriple – puhdistusvaahto

RimitaTriple – kasvovesi

RimitaTriple – anti-aging voide

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rimita Triple kasvovoide 50ml+ puhdistusvaahto 100ml + kasvovesi 100ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *