RimitaGOLD arganöljy

24,90 

Ylellinen RimitaGOLD-arganöljy on luomuviljellyistä arganhedelmien kivistä kylmäpuristettu ravitseva ja hoitava öljy. Se sisältää vain ensimmäisestä kylmäpuristuksesta (neitsytöljy) saatavaa 100 %sta öljyä. Tämän vuoksi se on ainutlaatuisen tehokas kasvojen ihon hoidossa.

Toimituskulut: 5,9€. Ilmainen toimitus yli 40 euron tilauksiin!

Ylellinen RimitaGOLD-arganöljy on luomuviljellyistä arganhedelmien kivistä kylmäpuristettu ravitseva ja hoitava öljy. Se sisältää vain ensimmäisestä kylmäpuristuksesta (neitsytöljy) saatavaa 100 %sta öljyä. Tämän vuoksi se on ainutlaatuisen tehokas kasvojen ihon hoidossa. Tämä huippulaatuinen luonnonöljy imeytyy ihoon hyvin jättämättä tahmeaa pintaa. RimitaGOLD on täysin tuoksuton ja lisäaineeton.  Se on myös testatusti turvallinen ja puhdas ihonhoitoöljy. Suosittelemme RimitaGOLDia käytettäväksi ihoseerumina tai päivä- ja yövoiteena kasvojen, kaulan ja dekolteen alueilla sekä silmänympärysvoiteena. Se toimii myös erinomaisesti silmämeikin poistoaineena, monta tarkoitusta yhdellä tuotteella.

RimitaGOLDin sisältämät e-vitamiini ja antioksidantit vahvistavat ihon kimmoisuutta ja hidastavat ikääntymisen vaikutuksia iholla.  Se sisältää myös runsaasti omega-rasvahappoja, jotka tasapainottavat ihon talirauhasten toimintaa. Kuivalla iholla se aktivoi talirauhasia parantaen ihon luonnollista rasvatasapainoa. Rasvaisen ihon hoidossa RimitaGOLD taas rauhoittaa yliaktiivisia talirauhasia. Eli suosittelemme RimitaGOLD arganöljyä myös rasvaisen ihon hoitoon.

Pakkaus

50 ml tumma lasipullo

INCI-lista

Argania spinosa kernel oil

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RimitaGOLD arganöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *