Mozart kipuvoide – luonnolliseen kivunpoistoon

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 arvostelu)

34,90 

Mozart kipuvoide on luonnollinen tapa hoitaa lihas- ja nivelkipuja.  Nivelrikon ja lihasten kiputilojen hoito luontaistuotteilla perustuu Alpeilla vuosisatoja käytössä olleeseen rohto- ja yrttitietämykseen. Voide sisältää vain luonnollisia ainesosia.

Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 40 euron tilauksiin!

Mozart kipuvoide on luonnonmukainen lääke lihas- ja nivelkipuun.  Kipuvoiteen teho perustuu Alpeilla vuosisatoja käytössä olleeseen rohto- ja yrttitietämykseen. Voide sisältää vain luonnollisia ainesosia. Sen tärkeimmät hoitavat ainesosat ovat:

  • Sembramänty: kiihdyttää verenkiertoa, poistaa tulehdusta
  • Alppimänty: lämmittävä, rentouttava
  • Salvia: antibakteerinen, desinfioiva
  • Murmeliöljy: reumaattiseen kipuun, rentouttamaan lihaksia ja niveliä
  • Karitevoi (sheavoi): tuo miellyttävän ihotuntuman ja hoitaa ihoa

Luonnollinen Mozart kipuvoide on miellyttävä käyttää. Se imeytyy hyvin ihoon eikä jätä ihon pintaa tahmeaksi. Se ei myöskään kuumota tai ärsytä ihoa. Voide tuoksuu miedon raikkaasti männylle. Tuote on erittäin riittoisa. Suosittelemme Mozart kipuvoidetta lihas- ja nivelkipuihin, poistamaan treenien jälkeistä kipua sekä ennaltaehkäisemään kipua.

Käyttö

Hierotaan kolmesti päivässä kipukohtaan. Tuotetta voi levittää kerralla reilusti, jotta siitä saa suurimman hyödyn irti.

Mozart kipuvoide on suosittu kovaan rasitukseen tottuneilla käyttäjillä. Tuotteen nimi tuleekin siitä, että se on erityisen suosittu muusikoiden keskuudessa. Muusikoiden nivelet joutuvat koville pitkien päivittäisten harjoitusten vuoksi. Voide lievittää harjoittelusta syntynyttä kipua.

Urheilijoille tämä voide soveltuu hyvin lihassärkyjen helpottajaksi päivittäiseen käyttöön.

Nivelrikon hoito luontaistuotteilla

Nivelrikko on maailman yleisin nivelsairaus, eikä tähän ole löydetty parantavaa tai sairauden etenemisen estävää hoitoa. Nivelrikon hoito perustuukin kivun hallintaan ja lieventämiseen sekä toimintakyvyn ylläpitoon ja parantamiseen. Yleisesti käytettyjä keinoja nivelrikon hoidossa ovat muun muassa liikunta, lepo ja laihdutus. Myös luontaistuotteita voi kokeilla hoitokeinona. Mozart-kipuvoide on luonnonmukainen nivelkipujen hoitokeino.

Mozart-kipuvoide lihassärkyyn

Lihaskivut johtuvat usein rasituksesta tai jännitystilasta. Toimistotyöntekijöille tutut niska- ja hartiakivut johtuvat monesti huonon työskentelyasennon aiheuttamasta jännitystilasta lihaksistossa. Kiputilojen syitä kannattaa aina pohtia ja pyrkiä korjaamaan huonot työasentonsa. 40 tuntia viikossa huonossa työasennossa rasittaa vartaloa niin rankasti, että ehdottomasti parhaimpana hoitokeinona toimii ennaltaehkäisy.

Rasituksesta johtuvat kivut voivat tulla rankan liikunnan tai fyysisen työn seurauksena. Urheilusta syntyvää kipua ei useimmiten tarvitse pelätä. Rankka fyysinen liikunta rasittaa lihaksistoa niin paljon, että välillä tuntuu kuin olisi jäänyt jyrän alle. Tämä on kuitenkin useimmiten hyvälaatuista kipua, joka vähenee ajan kuluessa kropan tottuessa jatkuvaan rasitukseen. Urheillessa on kuitenkin oltava tarkkana tekniikoiden kanssa! Väärät tekniikat saattavat rasittaa lihaksiston sijaan nikamia ja niveliä. Oikeanlaisen kivun tunnistaminen saattaa olla vaikeaa, mutta ajan myötä kivun tunnistamisessa harjaantuu. Alkuun kannattaa aina konsultoida osaavaa liikunta-alan ammattilaista, näin tekniikat saa kuntoon heti alusta alkaen.

Mozart-kipuvoide toimii luonnonmukaisena hoitokeinona akuuttiin kipuun – johtui se sitten liikunnasta tai työnteosta.

Pakkaus

50 ml:n lasipurkki

INCI-lista

murmelirasva, sembramäntyöljy, alppimäntyöljy, salviaöljy, mehiläisvaha, kaakaovoi, karitevoi (sheavoi), kasviperäinen öljy (olus oil) tokoferoli, limoneeni, auringonkukkaöljy, geraniooli

1 arvio tuotteelle Mozart kipuvoide – luonnolliseen kivunpoistoon

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Linda

    Sain ystävältäni tämän voiteen testiin, koska minulla on polvessa rustovaurio sekä osittainen eturistisiteen repeämä. Kaatumisen yhteydessä sain myös jänne- ja hermovaurioita, ja polvestani mm. hävisi normaali tunto. Tämä voide yhdistettynä fysioterapeuttiseen kuntoutukseen on auttanut todella paljon, polveni on alkanut parantumaan ja normaali tunto sekä liikeradat palautumaan. Aion jatkaa tämän voiteen käyttöä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *