Mozart kipuvoide – luonnolliseen kivunpoistoon

(6 arvostelua)

34,90 

Mozart kipuvoide on luonnollinen tapa hoitaa lihas- ja nivelkipuja.  Nivelrikon ja lihasten kiputilojen hoito luontaistuotteilla perustuu Alpeilla vuosisatoja käytössä olleeseen rohto- ja yrttitietämykseen. Voide sisältää vain luonnollisia ainesosia.

Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Mozart kipuvoide on luonnonmukainen lääke lihas- ja nivelkipuun.  Kipuvoiteen teho perustuu Alpeilla vuosisatoja käytössä olleeseen rohto- ja yrttitietämykseen. Voide sisältää vain luonnollisia ainesosia. Sen tärkeimmät hoitavat ainesosat ovat:

 • Sembramänty: kiihdyttää verenkiertoa, poistaa tulehdusta
 • Alppimänty: lämmittävä, rentouttava
 • Salvia: antibakteerinen, desinfioiva
 • Murmeliöljy: reumaattiseen kipuun, rentouttamaan lihaksia ja niveliä
 • Karitevoi (sheavoi): tuo miellyttävän ihotuntuman ja hoitaa ihoa

Luonnollinen Mozart kipuvoide on miellyttävä käyttää. Se imeytyy hyvin ihoon eikä jätä ihon pintaa tahmeaksi. Se ei myöskään kuumota tai ärsytä ihoa. Voide tuoksuu miedon raikkaasti männylle. Tuote on erittäin riittoisa. Suosittelemme Mozart kipuvoidetta lihas- ja nivelkipuihin, poistamaan treenien jälkeistä kipua sekä ennaltaehkäisemään kipua.

Käyttö

Hierotaan kolmesti päivässä kipukohtaan. Parhaan tehon saa käyttämällä Mozart salvaa neljästä viiteen päivään kerrallaan.Tuotetta voi levittää kerralla reilusti, jotta siitä saa suurimman hyödyn irti.

Mozart kipuvoide on suosittu kovaan rasitukseen tottuneilla käyttäjillä. Tuotteen nimi tuleekin siitä, että se on erityisen suosittu muusikoiden keskuudessa. Muusikoiden nivelet joutuvat koville pitkien päivittäisten harjoitusten vuoksi. Voide lievittää harjoittelusta syntynyttä kipua.

Urheilijoille tämä voide soveltuu hyvin lihassärkyjen helpottajaksi päivittäiseen käyttöön. Urheilijat ovatkin tänä päivänä nimestään huolimatta Mozart-salvan suurin kuluttajakunta.

Tuotetta käyttävät myös ortopedit, hoitajat ja hierojat.

Nivelrikon hoito luontaistuotteilla

Nivelrikko on maailman yleisin nivelsairaus, eikä tähän ole löydetty parantavaa tai sairauden etenemisen estävää hoitoa. Nivelrikon hoito perustuukin kivun hallintaan ja lieventämiseen sekä toimintakyvyn ylläpitoon ja parantamiseen. Yleisesti käytettyjä keinoja nivelrikon hoidossa ovat muun muassa liikunta, lepo ja laihdutus. Myös luontaistuotteita voi kokeilla hoitokeinona. Mozart-kipuvoide on luonnonmukainen nivelkipujen hoitokeino. Mozart-salvan teho nivelten hoidossa perustuu nimenomaan murmeliöljyyn, joka on rakenteeltaan lähellä kortisonia.

Mozart-kipuvoide lihassärkyyn

Lihaskivut johtuvat usein rasituksesta tai jännitystilasta. Toimistotyöntekijöille tutut niska- ja hartiakivut johtuvat monesti huonon työskentelyasennon aiheuttamasta jännitystilasta lihaksistossa. Kiputilojen syitä kannattaa aina pohtia ja pyrkiä korjaamaan huonot työasentonsa. 40 tuntia viikossa huonossa työasennossa rasittaa vartaloa niin rankasti, että ehdottomasti parhaimpana hoitokeinona toimii ennaltaehkäisy.

Rasituksesta johtuvat kivut voivat tulla rankan liikunnan tai fyysisen työn seurauksena. Urheilusta syntyvää kipua ei useimmiten tarvitse pelätä. Rankka fyysinen liikunta rasittaa lihaksistoa niin paljon, että välillä tuntuu kuin olisi jäänyt jyrän alle. Tämä on kuitenkin useimmiten hyvälaatuista kipua, joka vähenee ajan kuluessa kropan tottuessa jatkuvaan rasitukseen. Urheillessa on kuitenkin oltava tarkkana tekniikoiden kanssa! Väärät tekniikat saattavat rasittaa lihaksiston sijaan nikamia ja niveliä. Oikeanlaisen kivun tunnistaminen saattaa olla vaikeaa, mutta ajan myötä kivun tunnistamisessa harjaantuu. Alkuun kannattaa aina konsultoida osaavaa liikunta-alan ammattilaista, näin tekniikat saa kuntoon heti alusta alkaen.

Mozart-kipuvoide toimii luonnonmukaisena hoitokeinona akuuttiin kipuun – johtui se sitten liikunnasta tai työnteosta.

Hieronta

Mozart-kipuvoidetta voi myös käyttää hieronnassa. Salva itsessään jo auttaa lihaksia rentoutumaan ja lisää verenkiertoa, mutta sen lisäksi rasva toimii mainiosti hierontaöljyn korvikkeena. Se luistaa mukavasti iholla eikä kuivata ihoa. Mozart-salvan tuoksu ei myöskään ole järin vahva, joten ei tarvitse miettiä mihin vuorokauden aikaan sitä voi käyttää. Näin saat tuplavaikutuksen lihaksille. Erityisen hyvin se sopii hartioiden, selän ja jalkojen hierontaan.

Käyttökokemuksia

Olemme saaneet Mozart-kipuvoiteesta todella paljon positiivisia käyttäjäkokemuksia. Alla muutamia palautteita Suomesta ja Keski-Euroopasta.

Antti (Suomi): Seisoin usean päivän messuilla ja jalat väsyivät vaikka minulla oli todella hyvät kengät jalassa. Jalkojen pakottaminen ei pitkän päivän jälkeen tahtonut lähteä edes istumalla. Ystävän suosituksesta levitin Mozart-salvaa jalkoihin illalla ja aamulla. Hämmästyttävää kyllä seuraavana päivänä jalat olivat kuin täysin palautuneet edellisten päivien rasituksesta.

Stefan (Sveitsi): Olen ultrajuoksija, joten jalkani ovat todella kovalla rasituksella. Rasitusvammana oikea nilkkani keräsi nestettä ja turposi todella suureksi. Käyttämällä ainoastaan Mozart-salvaa turvotus hävisi kokonaan. Neljän päivän jälkeen pystyin jo juoksemaan jälleen – ilman kipua! (suomennettu)

Alla kuvattuna kolmen päivän vaikutus Stefanin jalkoihin.

Kipuvoide ennen-kuva Kipuvoide jälkeen-kuva

Sabine (Itävalta): Mieheni Peter sai kovan treenaamisen tuloksena jännetulehduksen käteensä. Hän käytti Mozart-salvaa kahden päivän ajan ja kipu oli poissa! (suomennettu)

Sigrid (Saksa): Käytän nykyään pelkästään Mozart-salvaa. Se sopii käyttötarkoituksiini täydellisesti, eikä kuivata ihoa, kuten lempiöljyni (jota en enää tarvitse) teki.

Suzanne (Saksa) – Palaute 47km polkujuoksun jälkeen: Pakko myöntää, että tämä salva on huipputuote! Jalkani tuntuvat tänään huomattavasti paremmilta juoksun jälkeen kuin aikaisemmin!

Mozart kipuvoide soveltuu erityisen hyvin lihas- ja nivelkipuihin, poistamaan treenien jälkeistä kipua sekä ennaltaehkäisemään kipua. Kokeile ja ihastu!

Pakkaus

50 ml:n lasipurkki

INCI-lista

murmelirasva, sembramäntyöljy, alppimäntyöljy, salviaöljy, mehiläisvaha, kaakaovoi, karitevoi (sheavoi), kasviperäinen öljy (olus oil) tokoferoli, limoneeni, auringonkukkaöljy, geraniooli

6 arviota tuotteelle Mozart kipuvoide – luonnolliseen kivunpoistoon

 1. Linda

  Sain ystävältäni tämän voiteen testiin, koska minulla on polvessa rustovaurio sekä osittainen eturistisiteen repeämä. Kaatumisen yhteydessä sain myös jänne- ja hermovaurioita, ja polvestani mm. hävisi normaali tunto. Tämä voide yhdistettynä fysioterapeuttiseen kuntoutukseen on auttanut todella paljon, polveni on alkanut parantumaan ja normaali tunto sekä liikeradat palautumaan. Aion jatkaa tämän voiteen käyttöä!

 2. Jani

  Minua on kauan vaivannut jalkojen lihasten – pohkeiden ja reisien kireys. Eli lihakset ovat olleet jäykkänä, vaikka käytän venyttelyyn aikaa lähes päivittäin. Mozart-salva on parin viikon kokeilun perusteella tuntunut heti lähtevän lievittämään lihasten liikaa jäykkyyttä. Ja kun jalat on auki niin hartiatkaan eivät ole niin jumissa.

 3. Nainen 28v

  Tiedättekö sen kuumottavan tunteen hartioissa, kun lihakset on kireällä tietokonetyöskentelyn myötä? Vaan eipä ole enää, kun käyttää Mozartia! Minulla se on helpottanut ihan hetkessä, kuumotus on kadonnut minuuteissa. Siispä tämä purkki on työpöydälläni aina tavoitettavissa 🙂 Suosittelen todella! Ja vielä puhdas luonnontuote!

 4. Reijo

  Tyttäreni pelaa aktiivisesti jalkapalloa ja häneltä oli jäänyt jalkojen hieronta vähälle ja reisien lihakset olivat kireät. Kehotin tytärtäni kokeilemaan Mozart salvaa reisien lihaksien kireyteen , tytär käytti salvaa 2 kertaa päivässä ja kolmantena päivänä hän kertoi reisilihaksien kireyden helpottaneen.

 5. Nainen 36v

  Tämä on mahtava tuote! Minulla on polvessa vanha urheiluvamma ja alkavaa nivelrikkoa, joka aina välillä ärtyy (polvi turpoaa ja liikkuminen hankaloituu). Laitan tätä useamman kerran päivässä, ja seuraavana päivänä turvotus on poissa ja pääsen taas liikkumaan normaalisti. Toimii myös hyvin hartiajumeihin. Suosittelen!

 6. maria

  Heippa! Siis sisältääkö tuote murmelista otettua rasvaa? Mikä on eettinen perustelu tälle rasvalle?

  • Manager

   Moi Maria,

   Kiitos viestistäsi. Kysyit asiaa, mihin mekin ensimmäisenä kiinnitimme huomiota, kun arvioimme, että alammeko Mozart kipuvoiteen maahantuojaksi. Selvitimme asian itävaltalaiselta valmistajalta: Ainuttakaan eläintä ei surmata Mozart-kipuvoiteen vuoksi. Murmelit elävät korkealla vuoristossa ja syövät vuorten rinteiden pienkasvistoa, mikä myös sitoo maaperää ja estää eroosiota. Välillä murmelipopulaatiot kasvavat niin suuriksi, että ne alkavat tuhoamaan liikaa vuoriston herkkää kasvillisuutta ja silloin murmelikantoja vähennetään. Sen sijaan, että murmelit vain hävitettäisiin, monisatavuotisen vuoristolaisperinteen mukaan murmeleista saatu rasva otetaan talteen. Siitä tislataan öljyä, mitä käytetään myös Mozart-kipuvoiteessa. Tämä öljy hoitaa tehokkaasti tulehduskipua ja reumaattista kipua, ilman mitään synteettisiä ainesosia.
   Toivottavasti osasin vastata kysymykseesi. Vastaan mielelläni myös lisäkysymyksiin:)

   Terkuin, Minna Rimitasta

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *