Anti-Stress body lotion

37,90 

Luonnollinen Anti-stress Body Lotion kosteuttaa ja hoitaa vartalon ihoa tehokkaasti. Sen miellyttävä koostumus myös varmistaa todella hyvän imeytyvyyden jättäen pehmeän tunteen iholle. Anti-Stress vartalovoiteeseen on yhdistetty mieltä rentouttavia Bachin kukkauutteita.

Toimituskulut: 5,9€. Ilmainen toimitus yli 40 euron tilauksiin!

Luonnollinen Anti-stress body lotion kosteuttaa ja hoitaa vartalon ihoa tehokkaasti. Sen miellyttävä koostumus myös varmistaa todella hyvän imeytyvyyden jättäen pehmeän tunteen iholle. Anti-Stress vartalovoiteeseen on yhdistetty mieltä rentouttavia Bachin kukkauutteita. Elixirin suosittu Anti-Stress sarja on saanut useita kansainvälisiä palkintoja: Switzerland 2010 : Winner Grand Prix Edelweiss France May 2011 : Cosmetiquemag Oscar for our anti-stress body skincare line Malaysia 2012 : 1st prize Harper’s Baazar Beauty Awards.

Suosittelemme voidetta käytettäväksi iltaisin suihkun jälkeen.

Anti-Stress Body Lotion on pakattu tyylikkääseen lasipulloon ja toimii myös kauniina sisustuselementtinä kylpyhuoneessa.

Hehkeän ja terveen ihon viholliset

Monelle saattaa tulla yllätyksenä, että ihmisen suurin elin on iho. Sen tärkeimpiä tehtäviä ovat esimerkiksi elimistön suojana toimiminen ja kuona-aineiden poisto. Silkkinen ja pehmeä iho saattaa olla monella tavoitteena, mutta tavoitteen esteenä on lukuisia ihon laatua heikentäviä tekijöitä – erilaiset säätilat, ihon ikääntyminen sekä useat sisäiset tekijät vaikuttavat ihon terveyteen.

Body lotion kuivuneen ihon auttajana

Säätilat vaikuttavat ihon kuntoon hyvinkin paljon. Varsinkin meidän suomalaisten iholla on neljästä vuodenajasta johtuen kestettävää – talven pakkanen kuivattaa ihoa ja kesän aurinko vaurioittaa sitä säteilyllään.

Iho reagoi talven pakkasiin ihotyypistä riippuen hieman eri tavoilla. Monella iho kuivuu sitä mukaa kun pakkasasteet laskevat, mutta kylmät kelit saattavat myös aiheuttaa ihottuman tai ihohuokosten tukkeutumisen. Syynä ihon oireiluun on ilmankosteuden lasku. Osasyyllisenä ihon terveyden laskuun toimii myös sisätiloissa pakkasen myötä kaakkoon käännetyt lämmittimet. Anti-Stress Body Lotion toimii miellyttävänä kosteuttajana pakkasen kurittamalle iholle.

Ihomme ei saa hengähtää pitkän talvenkaan jälkeen, vaan kesällä ihoamme kurittaa aurinko, jonka säteily voi aiheuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista. Ihon kimmoisuus laskee ja se muuttuu ryppyiseksi. Pahinta myrkkyä ihollemme on liiallisen auringonoton tai heikon suojautumisen seurauksena palanut iho. Palanut iho punoittaa, kutisee ja on kosketukselle arka. Oireet johtuvat palamisen seurauksena tulleesta ihon tulehdusreaktiosta. Luonnonmukaisena helpottajana palaneelle iholle toimii aloe vera -geeli.

Ikääntyvä iho aiheuttaa omat haasteensa

Ikääntymisen seurauksena iho ohenee ja sen toimintakyky heikkenee. Tämä aiheuttaa omat haasteensa ihon hehkun säilyttämiselle, sillä ikääntynyt iho kuivuu ja vaurioituu helpommin. Myös ihon kimmoisuus ja puolustuskyky laskevat. Ihon ikääntyminen on väistämätöntä, mutta sen aiheuttamia muutoksia voi onneksi hidastaa. Mitä aikaisemmin ihosta huolehtimisen aloittaa, sitä parempi. Suurimmat muutokset saa aikaan terveellisillä elämäntavoilla ja huolehtimalla aina riittävästä suojautumisesta auringon UV-säteilyltä.

Sisäiset tekijät hehkuvan ihon esteenä

Ulkoisten tekijöiden lisäksi myös stressi, väsymys, ruokavalio ja hormonaaliset muutokset vaikuttavat ihon terveyteen. Ulkoisesti annosteltava body lotion ja sisäisesti nautittava ravinto siis vaikuttavat molemmat ihon terveyteen. Stressi on heikentyneen ihon terveyden lisäksi syynä moneen vakavaan sairauteen, joten siitä kannattaa aina pyrkiä eroon. Tämä on tietysti helpommin sanottu kuin tehty, mutta siihen kannattaa aina pyrkiä. Kiireettömästi harjoitettu ihonhoito pitkän ja lämpimän suihkun jälkeen on hyvä alku stressittömämmälle elämälle.

Anti-Stress Body Lotion on virkistävä vartalovoide sinulle, joka haluat ihosi parasta.

Pakkaus

200 ml:n tumma lasinen pumppupullo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Anti-Stress body lotion”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *