RimitaGOLD arganöljy

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 arvostelu)

24,90 

Ylellinen RimitaGOLD-arganöljy on luomuviljellyistä arganhedelmien kivistä kylmäpuristettu ravitseva ihonhoitoöljy. RimitaGOLD arganöljy sisältää vain ensimmäisestä kylmäpuristuksesta (neitsytöljy) saatavaa 100%:sta öljyä. Tämän vuoksi se on ainutlaatuisen tehokas ihonhoidossa. Tämä huippulaatuinen luonnonöljy imeytyy ihoon hyvin jättämättä tahmeaa pintaa ihoon. RimitaGOLD on täysin tuoksuton ja lisäaineeton. Se on myös testatusti turvallinen ja puhdas ihonhoitoöljy.

Toimituskulut: 5,9€. Ilmainen toimitus yli 40 euron tilauksiin!

Ylellinen RimitaGOLD-arganöljy on luomuviljellyistä arganhedelmien kivistä kylmäpuristettu ravitseva ja hoitava öljy. Se sisältää vain ensimmäisestä kylmäpuristuksesta (neitsytöljy) saatavaa 100 %sta öljyä. Tämän vuoksi se on ainutlaatuisen tehokas kasvojen ja vartalon ihonhoidossa. Tämä huippulaatuinen luonnonöljy imeytyy ihoon hyvin jättämättä tahmeaa pintaa. RimitaGOLD on täysin tuoksuton ja lisäaineeton. Se on myös testatusti turvallinen ja puhdas ihonhoitoöljy. Suosittelemme RimitaGOLDia käytettäväksi ihoseerumina tai päivä- ja yövoiteena kasvojen, kaulan ja dekolteen alueilla sekä silmänympärysvoiteena. Se toimii myös erinomaisesti silmämeikin poistoaineena, monta tarkoitusta yhdellä tuotteella.
RimitaGOLDin sisältämät e-vitamiini ja antioksidantit vahvistavat ihon kimmoisuutta ja hidastavat ikääntymisen vaikutuksia iholla. Se sisältää myös runsaasti omega-rasvahappoja, jotka tasapainottavat ihon talirauhasten toimintaa. Kuivalla iholla se aktivoi talirauhasia parantaen ihon luonnollista rasvatasapainoa. Rasvaisen ihon hoidossa RimitaGOLD taas rauhoittaa yliaktiivisia talirauhasia. Eli suosittelemme RimitaGOLD arganöljyä myös rasvaisen ihon hoitoon.

Pakkaus

50 ml

INCI-lista

Argania spinosa kernel oil

1 arvio tuotteelle RimitaGOLD arganöljy

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Irene

    Tämä on ihana ja todella monikäyttöinen tuote! Käytän tätä sekoitettuna kasvo- ja vartalovoiteeseen, hiusten kuivien latvojen hoitamiseen, sheivauksen jälkeen, kuiviin käsiin ja kynsinauhoihin sekä talviaikaan ihan vain pelkästäänkin kasvoille ja vartalolle. Plussaa myös siitä, että tämä öljy imeytyy todella nopeasti.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *