Heräsin käyttämään puhtaita raaka-aineita ruoanlaitossa jo kauan sitten. Kun koko perheen ruokavalio oli laitettu kuntoon ja komposti otettu käyttöön, katseeni kääntyi ihonhoitoon. Halusin ihonhoidolta samaa puhtautta ja luonnonmukaisuutta kuin ruokavalioltani. Minulle kehittyi intohimo luonnonmukaista elimistön hoitoa kohtaan. Silloin päätimme poikani kanssa perustaa yrityksen ja edistää tietoisuutta luonnonmukaisesta kehon hoidosta.

Halusimme yhdistää luomualan puhtaat raaka-aineet ammattimaisiin valmistusprosesseihin. Raaka-aineet ratkaisevat kuinka hyvään lopputulokseen voit päästä, mutta jalostusvaihe ratkaisee, pääsetkö sinne. Taustamme olivat oikeat yhdistämään huippuluokan raaka-aineet ammattimaisten valmistusprosessien kanssa. Koemme, että tällaiselle konseptille on kysyntää.
Ensimmäinen tuotteemme oli edelleen myynnissä oleva RimitaPrima saippua. Mielestämme tämä Portugalin ihme oli yksinkertaisesti niin mahtava tuote, että päätimme perustaa yrityksen ja aloimme tuoda sitä maahan. Sillä tiellä olemme osittain edelleen, joskin tänä päivänä maahantuonnin lisäksi valmistamme ihonhoitotuotteita myös Suomessa Pohjolan puhtaista raaka-aineista.

Lähdimme hyvin pienestä liikkeelle tarjoamalla muutamaa tuotetta ihonhoitoon. Ensimmäisten joukossa olivat RimitaPriman lisäksi RimitaGOLD-arganöljy sekä RimitaDEO-luomudeodorantti. Kaikkia kolmea tuotetta yhdisti jo silloin sama punainen lanka kuin jokaista tuotettamme tänäkin päivänä; kaikki edustavat omissa luokissaan vankasti laatuskaalan yläpäätä.
Rimita Green on perheyritys, jonka kokoonpanoon kuuluvat äiti ja poika. Hieman poikkeuksellisesti olemme molemmat myös perustajajäseniä. Perheenjäsenten kanssa yhdessä yrittäminen on opettanut pitämään asiat asioina ja ihmiset ihmisinä. Tällaisessa dynamiikassa erimielisyydet eivät voi henkilöityä. Olemme myös oppineet arvostamaan toisiamme yhteistyön kautta.

Pohjanmaalaisina ihmisinä laatu on aina ollut meille konseptin ytimessä. Tätä noudatamme tinkimättä sekä tuotteidemme, että palvelumme kanssa. Filosofiaamme kuuluu myös ruoanlaitosta peritty yksinkertaisuus. Vain parhaat raaka-aineet, ei mitään ylimääräistä. Tällä reseptillä syntyvät Rimita-tuotteet sinun elämääsi parantamaan.

Pyrimme myös kuuntelemaan asiakkaitamme ja ennen kaikkea reagoimaan mahdollisimman nopeasti toiveisiinne sekä tarjoamaan uusimpia tuotteita eturintamassa. Pienenä yrityksenä meillä on tähän erityisen hyvät mahdollisuudet. Jos haluat jättää meille palautetta tai sinulla on meille muuta asiaa, voit olla yhteydessä haluamallasi tavalla; soittamalla, sosiaalisen median kautta tai sähköpostilla. Palvelukeskuksen kautta yhteydenottoasi ei meillä prosessoida.
Yrittäjyys on elämäntapa. Yrittäjyys ei ole helppoa, mutta se on keino olla osa muutosta, jonka haluamme nähdä. Yrittäjyys on keino levittää arvojamme; puhtautta, luonnonmukaisuutta ja hyvinvointia ihmisten arkeen.

Olemme kahden sukupolven perheyritys erityispitkällä viestikapulan vaihdolla. Tämä takaa toimintamme jatkuvuuden pitkälle tulevaisuuteen. Ekologinen kehonhoito vaikuttaa elämänlaatuun parantavasti eniten pitkällä aikavälillä, haluamme olla tukemassa tätä elämäntyyliäsi sen vaatimalla aikajänteellä.