Ekologiset pesuaineet

Valikoimastamme löydät ekologiset pesuaineet kotisi kokonaisvaltaiseen puhdistukseen. Pesuaineet ovat luonnonmukaisen koostumuksensa ansiosta helliä sekä kodin pinnoille että ihollesi. Yleispuhdistusaine soveltuu kodin kaikkien pintojen desinfiointiin. Astioiden ja pyykkien pesuun sekä tahranpoistoon on omat luonnonmukaiset ratkaisunsa. Solaran valmistamien tuotteiden avulla kehosi ja kotisi saa raikkaan tuulahduksen, jonka se ansaitsee.

Ekopesuaineet ovat luontoa arvostavan siistijän valinta. Tuotteet eivät sisällä mitään synteettisiä aineita, vaan niiden puhdistavat ainesosat ovat peräisin kasveista (muun muassa kaalista). Tuotteet ovat lisäksi vegaanisia. Eteeriset öljyt tuovat pesuaineisiin oman kosketuksensa. Ekologisia pesuaineita käyttämällä säästät luontoa muun muassa mikromuoveilta. Tuotteiden koostumus on luonnon lisäksi ystävällinen myös kehollesi. Näin et joudu enää stressaamaan mahdollisia pesuainejäämiä pyykin- ja astianpesun jälkeen.

 • Solara ekologinen ja vegaani astianpesuaine 500 ML

  9,90 

  Solaran ekologinen, luonnonmukainen ja biohajoava astianpesuaine saa tehonsa oliiviuutteesta, kaalista ja pomeranssin eteerisestä öljystä. Oliiviuutteen takia pesuaine on todella hellävarainen käsille ja pomeranssin eteerinen öljy jättää astiat ihanan raikkaan puhtaiksi.

  Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!
 • Solara ekologinen ja vegaani pyykinpesuaine 1L

  11,95 

  Ekologinen pyykinpesuaine sekä kone- että käsinpesuun. Ekosertifioidun pesuaineen pesevinä ainesosina toimivat marseille-saippua, kaali ja laventelin eteerinen öljy. Pesuaine sopii kaikkien tekstiilien pesuun, myös villan ja silkin.

  Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!
 • Solara ekologinen ja vegaani tahranpoistoaine (spray) 750ml

  8,90 

  Solaran ekologinen tahranpoistospray on luonnonmukainen täsmäase rasvan ja lian poistoon kotona tai vaikkapa autotallissa tai veneellä. Tällä tahranpoistajalla saat puhdistat luonnonmukaisin keinoin esimerkiksi keittiön tasot, aina uunista tiskipöytään ja liesituulettimeen.

  Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!
 • Solara ekologinen ja vegaani yleispuhdistusaine (nestemäinen tiiviste) 1L

  8,90 

  Solaran ekologinen yleispuhdistusaine tarjoaa loistavan vaihtoehdon kodin luonnonmukaiseen puhdistamiseen ja desinfiointiin. Kaaliin ja mäntyöljyyn pohjautuva luonnonmukainen yleispuhdistusaine sopii mm. parkettilattialle, keraamisille laatoille, kylpyhuoneeseen ja keittiöön.

  Toimituskulut: 5,90€. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!