Rimita Triple

RimitaTriple

RimitaTriple puhdistusvaahto on luonnollinen vaihtoehto kuivan ja sekaihon hoitoon. Sen pehmeä vaahto puhdistaa ihon hellävaraisesti kuivattamatta. Soveltuu myös silmämeikin poistamiseen. Triple puhdistusvaahto sisältää hoitavaa tyrniä, piharatamoa ja siankärsämöä. Pakkauskoko on kätevä 100ml:n pullo.

RimitaTriple - Parasta Suomen luonnosta ihollesi – luonnollisesti!

RimitaTriple kasvovesi

Luonnollisesti ihollasi
Luonnollisesti hyvät tuoksut
luksusta luonnosta ihoasi varten

Elixir - luonnolliset parfyymit

Terapeuttiset öljyt modernilla twistillä

RimitaTriple

Saatavilla olevat vaihtoehdot


Stress:  suositellaan tilanteisiin, kun halutaan   rauhoittaa mieltä ja rentoutua
Energy: 
Suositellaan tilanteisiin, kun halutaan    nostaa energiatasoa ja lisätä   elinvoimaisuutta
Ménopause: 
Suositellaan vaihdevuosivaivoihin,   rauhoittamaan kuumia aaltoja
Sommeil: 
Suositellaan nukahtamisongelmiin
Urgences: 
Suositellaan helpottamaan   kiputuntemuksia, voimaannuttamaan oloa
Déprime: 
Suositellaan  keventämään raskasta mieltä   ja lisäämään onnentunnetta

RimitaTriple on ekologinen ja kosteuttava anti-aging kasvovoide. Siinä yhdistyy ainutlaatuisesti hoitava suomalainen tyrnimarja muihin luomulaatuisiin ainesosiin. RimitaTriplen tuotelaadun takaa tarkoin valitut  korkealuokkaiset raaka-aineet yhdistettynä suomalaiseen osaamiseen ja tietotaitoon. Tuote on tuotekehitetty ja valmistettu Suomessa. RimitaTriple hoitaa ja hellii ihoasi luonnollisesti. Suosittelemme RimitaTripleä käytettäväksi sekä päivä että yövoiteena.

Ekologinen vaihtoehto
kaikki mitä mies tarvitsee

RimitaTriple kasvovesi on luonnollinen vaihtoehto kuivan ja sekaihon hoitoon. Se kosteuttaa ja viimeistelee ihon puhdistuksen jälkeen. Triple kasvovesi  sisältää hoitavaa tyrniuutetta, piharatamoa ja siankärsämöä. Pakkauskoko on kätevä 100ml:n pullo.

RimitaTriple - Parasta Suomen luonnosta ihollesi – luonnollisesti!

RimitaDeo on 100%:sti luomudeodorantti, joka ei sisällä alumiinia eikä alkoholia. Sen vaikuttavina aineina ovat luomuviljellyt aloe vera, rosmariini, laventeli, sitruuna ja kamomilla. 


Kevyen ja miellyttävän tuoksun omaava luomudeodorantti ehkäisee hienhajua tehokkaasti ja pitää raikkaan olon koko päivän. Käyttäjäystävällinen 50 ml:n roll-on mahtuu hyvin mukaan myös matkalle.


RimitaDeo sopii sekä miehille, että naisille.

Rimita Green tuo maahan ranskalaisen Elixir & Co:n huippuluokkaisia, luonnonmukaisia parfyymeja. Luonnolliset tuoksut myydään 30ml:n spraypulloissa. Tuoksuja on kuusi erilaista.


Tuotteet on ekosertifioitu.

Ylellinen Rimita GOLD-arganöljy on luomuviljellystä arganpähkinästä kylmäpuristettu ravitseva ja hoitava öljy. Sitä voidaan käyttää päivä- ja yövoiteena kasvoille,  kaulalle ja dekolteen alueella.  Rimita GOLD hoitaa myös  vartalon kuivaa ihoa, pehmentää kovettumia ihossa ja häivyttää arpikudosta. Se myös  hoitaa ja rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen. Öljyä voidaan käyttää kuivien hiusten öljyhoitona ja kuivan päänahan hoitoon .

Rimita GOLD-öljy on täysin lisäaineeton, ekologinen vaihtoehto, jonka sisältämien e-vitamiinien ja antioksidanttien avulla voidaan vahvistaa ihon kimmoisuutta ja hidastaa ikääntymisen vaikutuksia iholla.

hoitavaa hehkua
hoitava ekologinen vaihtoehto

Ihana luomusaippua RimitaPrima perustuu täysin ekologisesti viljeltyyn neitsytoliiviöljyyn. Saippuat valmistetaan kylmäprosessissa, jonka avulla varmistetaan, että neitsytoliiviöljyn kaikki ihoa hoitavat ja kosteuttavat ainesosat säilyvät saippuassa kuten glyseriinit ja antioksidantit. Oliiviöljyn sisältämä E-vitamiini hidastaa ihon vanhenemista.  RimitaPrima-saippuat ovat täysin lisäaineettomia.

Erityisen suositeltava kuivalle tai ohuelle iholle.

Saatavilla hajusteettomana, laventelin ja eukalyptuksen tuoksuisena.

Rimita GOLD-arganöljy

RimitaPrima-luomusaippuat

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia, ekologisesti kestäviä tuotteita. Valitsemme ne huolellisesti. Haluamme tukea asiakkaidemme hyvinvointia ja ekologisia arvoja.

Tuotteet

...ihonhoitoonsa: aftershave ja kasvovoide samassa pullossa!

RimitaGOLD Hombre on erittäin hoitava, korkealuokkainen ekologinen arganöljy - siinä on kaikki mitä mies tarvitsee!

Rimita Green tuo maahan ranskalaisen Elixir & Co:n korkealaatuisia terapeuttisia öljyjä. Ihastuttava tuotesarja perustuu Bachin metodiin, jossa on käytetty vain villikasveja uutettuina Bachin alkuperäisen metodin mukaisesti.


Tuotteet on ekosertifioitu.


Terapeuttiset öljyt on pakattu 10ml:n ruskeisiin lasipulloihin. Ne on helppo ottaa mukaan taskuun tai käsilaukkuun. Käyttömukavuuden varmistaa roll-on ratkaisu. Tuotetta voi sipaista ihoon tarvittaessa nopeasti ja huomaamatta. Miellyttäviä tuoksuja voi käyttää myös luonnollisina tuoksuina.

RimitaLUXE

RimitaDeo

Saatavilla olevat vaihtoehdot


Présence 

Ainutlaatuinen luonnollinen parfyymi, jossa luonnollisiin tuoksuihin on yhdistetty hyvinvointia lisääviä Bachin kukkauutteita.

Elegantti hieman kukkainen tuoksu, jonka sisältämät Bachin kukkauutteet on valittu vahvistamaan  sisäistä rauhaa sekä luomaan uudenlaista positiivista näkökulmaa ympäristöön  parantaen kommunikointia ympärillä oleviin.


Vivacité 

​​Ainutlaatuinen luonnollinen parfyymi, jossa luonnollisiin tuoksuihin on yhdistetty hyvinvointia lisääviä Bachin kukkauutteita.

Energinen, Unisex-tuoksu, jonka sisältämät Bachin kukkauutteet on valittu lisäämään itsetuntoa ja sisäistä voimaa vahvistaen positiivisia tunteita.


​Audace 

​Stimuloiva tuoksu, jossa vivahtaa valkoinen frangipani yhdistettynä maustetun Ylang-ylangin kanssa. Sen sisältämät Bachin kukkauutteet auttavat vahvistamaan ja lisäämään itsevarmuuden tunnetta. 


​Allégresse 

Energisoiva EdT, jonka raikas ja virkistävä tuoksu perustuu verbenaan ja bergamontiin.

Sen sisältämät Bachin kukkauutteet auttavat lisäämään energian ja innostuksen tunnetta.


​Félicité 

​Rentouttava tuoksu, jonka alkutuoksuina olevat salvia ja laventeli yhdistyvät pohjatuoksuina oleviin bergamontiin ja pachouliin. Sen sisältämät Bachin kukkauutteet auttavat palauttamaan tyyneyttä ja hyvänolon tunnetta.


​Harmonié 

​Rauhoittava tuoksu, jonka vivahteisessa tuoksupohjassa yhdistyy vihreä viikuna vaniljapohjaiseen vesimeloniin. Sen sisältämät Bachin kukkauutteet auttavat purjehtimaan läpi päivittäisten yllätysten 

RimitaTriple puhdistusvaahto

RimitaGOLD Hombre

Elixir - terapeuttiset öljyt

Kultakausi on avattu. Kultaa on käytetty ihonhoitoon jo vuosituhansia. Nyt kullan ihoa hoitavat ominaisuudet on löydetty uudestaan.

RimitaLUXE on puhdasta 24 karaatin kultaa ilman mitään lisäaineita. Sen vaikutukset ovat hämmästyttäviä: Se silottaa ryppyjä, kiinteyttää ja heleyttää ihoa (kliinisesti testattu sveitsiläisellä ihonhoitoklinikalla)

RimitaLUXE on erinomainen valinta osaksi ammattimaista kasvojenhoitoa. RimitaLUXE kasvohoitoja on nyt saatavilla yhä useammissa kauneussalongeissa.

Hoitoa ja luksusta luonnosta.