01.12.2016


RimitaTriple – Luonnollisesti ihollasi


 Pakkaamme joulun suosikkilahjat kotimaisiin joulupakkauksiin. Luomulaatuiset


RimitaTriple kasvovoide ja RimitaGOLD arganöljy pakataan pukinkonttiin hämeenlinnalaisen Papermarkin valmistamissa kotelopakkauksissa. Kotelot on painettu vesipohjaisilla painoväreillä.


Rimitan tontut pakkaavat hoitavat, käsintehdyt RimitaPrima luomusaippuat kotimaiseen valkaisemattomaan voimapaperiin, jonka valmistaja on BillerudKorsnäs.


06.05.2017


RimitaDeo – Ekologinen vaihtoehto deodorantille


​​RimitaDeo on luomulaatuinen deodorantti, joka ei sisällä alumiinia eikä alkoholia. Vaikuttavina aineina toimivat luomuviljellyt aloe vera, rosmariini, laventeli, sitruuna ja kamomilla. 


Sinä, joka olet haaveillut luomudeodorantista, joka oikeasti myös pitää kainalot kuivina - etsintäsi on päättynyt!

09.10.2016


RimitaTriple – Luonnollisesti ihollasi


​​Meillä on ilo esitellä tuoteuutuutemme RimitaTriple, joka on ekologinen ja kosteuttava anti-aging kasvovoide. RimitaTriplessä yhdistyy ainutlaatuisesti suomalainen tyrnimarja muihin luomulaatuisiin hoitaviin ainesosiin. Se hoitaa ja hellii ihoasi luonnollisesti. RimitaTriple on tuotekehitetty ja valmistettu Suomessa.

23.01.2016

Meillä on ilo esitellä teille Peter Ahlsted, joka on meidän uusi edustajamme Ruotsissa. Jututimme Peteriä. Näin hän kertoi itsestään ja ajatuksistaan: 

Kerro itsestäsi:  


Olen positiivinen luonteeltani ja etsin aina uusia haasteita. Olen aiemmin työskennellyt tuotantopäällikkönä elintarvikealalla ja laitospäällikkönä Tukholman Kaupungilla. Työelämän lisäksi urheilu on ollut minun liikkeellepaneva voimavarani. Pelasin aktiivisesti jalkapalloa ja jääkiekkoa ja myöhemmin toimin valmentajana molemmissa lajeissa sekä jääkiekkoliiton kouluttajana. Olen aktiivisesti mukana IFK Lepplaxin toiminnassa. Olin myös mukana aloittamassa Hockey Carneval -toimintaa  Suomessa. Vedän sitä yhä 15 vuoden jälkeen. Aloitin Hockeykarnevalen  Ruotsissa 4 vuotta sitten. Toimin myös konsulttina.

 

Asut Tukholmassa. Kuinka viihdyt siellä ja miksi muutit sinne?

Olin aina haaveillut asuvani Tukholmassa ja viihdyn täällä kuin kala vedessä. Suunnittelin muuttoa yli 20 vuotta. Harva uskoi, että muutan, mutta eräänä päivänä tein lopullisen muuttopäätöksen. Tukholmassa asuva ystäväni järjesti minulle heti töitä. Myös poikamme asuu Tukholmassa. Se puolestaan helpotti muuttoa. Tyttäremme asuu Helsingissä. Alussa vaimoni pendlasi Suomen ja Ruotsin väliä. Nyt asumme molemmat Lidingössä.

 
Olet alkanut myydä pohjanmaalaisen Rimita Greenin tuotteita Ruotsissa. Mitä etua mielestäsi asiakkaat saavat työskennellessään pohjanmaalaisen yrityksen kanssa?

Pohjanmaalaisia on vähän joka puolella. Sanotaan, että pohjanmaalaiseen voi aina luottaa. Pohjanmaalaiset ovat tunnettuja ahkeruudestaan ja luotettavuudestaan. Seutu on tunnettu hyvistä tuotteista ja voin vakuuttaa, että Rimita Greenin tuotteet vahvistavat tätä trendiä.


Rimita Green  myy korkealuokkaisia ihonhoitotuotteita. Miten kiinnostuit tällaisista tuotteista?

Ekologiset tuotteet ovat puhtaita. Yhteiskunta muuttuu koko ajan. Kuten meidän ruokamme myös ihonhoitotuotteiden tulee olla ekologisia ja puhtaita. Ekologiset tuotteet ovat hyviä sekä ihmisille että ympäristölle. Valinnanvara kasvaa koko ajan. Ollakseen kilpailukykyinen yrityksen on kyettävä tarjoamaan ajankohtaisia tuotteita.Vihreästä aallosta kirjoitetaan yhä enemmän. Miten uskot sen vaikuttavan meidän arkipäiväämme?

Olemme yhä enenevissä määrin ympäristötietoisia. Meistä jokaisen tulee kantaa vastuumme ympäristöstämme. Hyvät tuotteet, kuten Rimita Greenillä voittavat markkinaosuuksia. Hyvän tuotelaadun lisäksi on tärkeää löytää oikeat yhteistyökumppanit markkinoilla.On yhä aika harvinaista, että mies työskentelee tällä alalla. Kuinka näet tilanteen, kiinnostaako miehiä ihonhoito ja ennen kaikkea ekologinen ihonhoito?

Olen aina ollut kiinnostunut ulkonäöstäni. En ole koskaan edes ajatellut, ettei tämä ala sopisi miehelle. Olen käyttänyt miesten ihonhoitotuotteita jo ennen kuin aloin markkinoida Rimita Greenin tuotteita. Miesten ihonhoitotuotteiden myynti on kasvussa. Miesten asenne ihonhoitoon on muuttunut, ulkonäöstään huolehtiminen ei ole enää turhamaista.

 

 


 

 

Uutiset

05.10.2016


Elixir öljyt


Rimita Green tuo maahan ranskalaisen Elixir & Co:n korkealaatuisia terapeuttisia öljyjä. Ihastuttava tuotesarja perustuu Bachin metodiin, jossa on käytetty vain villikasveja uutettuina Bachin alkuperäisen metodin mukaisesti.

Tuotteet on ekosertifioitu.

Terapeuttiset öljyt on pakattu 10ml:n ruskeisiin lasipulloihin. Ne on helppo ottaa mukaan taskuun tai käsilaukkuun. Käyttömukavuuden varmistaa roll-on ratkaisu. Tuotetta voi sipaista ihoon tarvittaessa nopeasti ja huomaamatta. Miellyttäviä tuoksuja voi käyttää myös luonnollisina tuoksuina.